Prosmi
Uw verhuurspecialist aan de Costa Brava
Home
Aanbod t/m 8 pers.
Aanbod > 8 p. (I)
Aanbod > 8 p. (II)
Tips + streekinfo
Contact
Villa Ca L Estrada

Typisch Catalaanse boerderij daterend uit de 15º eeuw. Deze totaal gerestaureerde boerderij ligt in een mooie omgeving met uitzichten op "El Montseny", in de streek "La Selva", Girona. De boerderij ligt in een zeer groene omheide ruimte van 3000 m2 en beschikt over een privé zwembad. De omgeving van de woning is rijk aan vele boomsoorten, velden en heeft een klein meer (er is mogelijkheid om te vissen).

Aangezien deze boerderij zich vlakbij een recent aangelegde weg en de nationale autoweg (N-II de L'Eix Transversal de Catalunya bevindt", geeft dit een mogelijkheid om allerlei culturele excursies te maken of sportactiviteiten te beoefenen.

Ca L'Estrada 1 heeft ruimte voor 16 personen, verdeeld over 2 verdiepingen.
De benedenverdieping heeft een grote living met open haard, zitkamer, keuken en een loelkasten met vriezer, 2 tweepersoonsslaapkamer en een badkamer.
Op de bovenverdieping zijn 5 tweepersoonsslaapkamers en een badkamer.

Ca L'Estrada 2 heeft een capaciteit voor 14 personen verdeeld over 2 verdiepingen.
De benedenverdieping heeft een living, eetkamer, keuken en een loelkasten met vriezer, 2 tweepersoonsslaapkamer en een badkamer.
De eerste verdieping telt 3 tweepersoonsslaapkamers en 1 badkamer.

Beide boerderijen zijn voorzien van kinderbedjes, televisie, DVD, parabolantenne, Hi-Fi en centrale verwarning. Het omheinde zwembad (voor de veiligheid van de kinderen) van 5 x 10 m. is voor de 2 woningen. In de tuin bevindt zich tevens een prachtige overdekte barbeque. Nummer 1 & 2 worden in zijn geheel als 1 villa verhuurd. Maximaal aantal personen 30.  Home
Aanbod t/m 8 pers.
Aanbod > 8 p. (I)
Aanbod > 8 p. (II)
Tips + streekinfo
Contact